top of page

Svein-Are Tollås

web 2.jpg

Svein-Are er en erfaren fotograf og kreativ gründer med over 20 års erfaring i bransjen. Med ekspertise innen synlighet, markedsføring, fotografi og grafisk design har han vært sentral i å forme suksessen til SALT Studio og SALT Digital. Hans innovative visjon og gründerånd har vært avgjørende for selskapenes fremgang, og han har blitt anerkjent gjennom utmerkelser og anerkjennelse.

Markus André Mork

Markus har en allsidig karriere med erfaring fra ulike bransjer, noe som gir ham en unik forståelse for optimal markedsføring i SALT Digital. Han bringer verdifull kunnskap og innsikt til teamet gjennom sin varierte bakgrunn.

web3.jpg
web.jpg

Steffen Andre Nakken

Steffen er en dyktig selger og salgsleder med lang erfaring i bransjen. Gjennom sin karriere har han arbeidet med en rekke velkjente merkevarer, og hans ekspertise bidrar til å styrke SALT Digital's salgsinnsats.

Dinara Shamiyeva

Dinara har en bachelorgrad innen logistikk og omfattende erfaring fra flere bransjer. Hennes evne til å snakke fem språk og opprettholde sterke kunderelasjoner gjør henne til en verdifull ressurs for SALT Digital.

web4.jpg
bottom of page