På butikken

Markedsfør din bedrift på sosiale media!

VÅR STYRKE ER SYNLIGHET !
Vi bistår bedrifter på sosiale plattformer som: Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat, med flere.
Har du en bedrift du ønske å synliggjøre?
Da anbefaler vi et uforpliktet møte med oss.
Vi tar møtet via web, eller personlig oppmøte.

SoMe

Hva er sosiale media?

Sosiale media er en digitalt nettsamfunn som bygges på en sosial plattform. Eksempel på sosial plattform er nettsider og apper hvor folk kan treffes digitalt. Innhold består gjerne av tekst, bilder og film. Enkeltpersoner kan kommunisere med et større publikum.

Hvem bruker sosiale media?

​Det er en sterkt voksende gruppe som består av folk i alle aldrer. Men noen plattformer er mer populære enn andre.

Hvilke fordel er det for bedrifter?

Ved betalt markedsføring når en bedrift sitt kunde segment. Bedriften kan tilby kundene en effektiv og målrettet markedsføring. En bedrift som for eksempel selger sykler, og som har kvinner i aldergruppen 18 – 25 år som sin målgruppe, i et avgrenset geografisk område. Kan justere dette ved bruk av segmentjusteringer. Her er det mange ulike segmentjusteringer å velge mellom.

 

​Hvordan arbeider SALT Digital AS?

Først avdekker bedriftens ønsker og behov ved behovsanalyse. Vi segmenterer ned til målgruppen sin alder, geografisk, kjønn, utdanning, etc. (Etter behov). Kort sagt, vi blir kjent med bedriften. Kjører AB testing  av annonser og velger ut dei beste annonsene. Vi lager annonser fra A – Å . Foto, film og tekst.

Hvordan kan vår bedrift få markedføring bistand?

Ved å ta kontakt med SALT Digital AS, avtaler vi et uforpliktet møte. Hver bedrift får gratis analyse, som viser hvordan bedriften klarer seg på sosiale media idag. ​

Svein-Are Tollås

Daglig leder